Baigiamųjų darbų paroda „Amatų mozaika”

6 gegužės, 2024 | Posted by admin in NAUJIENOS
Amatas ne tik įgyta profesija, bet ir meilė savo rankų darbui.
Lietuvoje mozaikos atsiradimas siejamas su mūro architektūros pradžia. Jau 15–16 a. juodų degtų plytų geometriniais ornamentais dekoruotos pastatų sienos. Taip pamažu plėtojosi modernios lietuvių skulptūros, ugdėsi skulptūrinės alegorijos meistrai.
Skuodo muziejuje, buvo surengta Skuodo amatų ir paslaugų mokyklos technologijų baigiamųjų darbų paroda „Amatų mozaika“. Šios parodos tikslas – pasidžiaugti darbščiais ir talentingais mokiniais. Tai rodo jų pačių rankomis kurti darbai, kurie atspindi jų pačių kūrybiškumą, mus supantį spalvų ir formų pasaulį. Jaunuoliai išsamiai pristatė kūrybiniams darbams naudotas technikas, nuosekliai išdėstė darbinio proceso principus. Mokytojai – esate savo darbo profesionalai, jūsų indėlis į mūsų jaunąją kartą yra neįkainojamas. Likome nustebinti, kokį nuostabų pasaulį gali atskleisti mozaikos spalvų žaismas.
Mieli kraštiečiai, maloniai kviečiame apsilankyti parodoje kurioje galėsime kartu pasidžiaugti, pasididžiuoti mūsų talentingu jaunimu. Parodos lankymas nemokamas.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.